vineri, 23 martie 2012

De ce tot ce ti-a fost drag trebuie sa lasi in urma ?..toate se pierd in negura timpului ..si peste ani iti aduci aminte de cei care ti-au fost aproape..si lacrimile parca nu mai vor sa stea .. vor sa se scurga pe matura fata.Iti aduci aminte de anii copilariei..de rasetele care se auzeau pe-ntregul coridor ..de stresul scolii.Atunci parea obositor , dar frumos ...daca cineva ti-ar putea aduce aceste momente ..nu ai mai vrea sa pleci ..sa cresti ..sa ramai langa cei care te fac fericit iar zilele insorite sa te inunde cu caldura lor .Cel mai tragic lucru este ca totul se afla  in permanenta schimbare , pe toate astea nu le poti opri sa ruleze ca o emisiune in reluare..nu poti ..trebuie sa le parasesti pe toate :scoli, licee si sa trebuiasca sa ajungi acel om matur care inoata intre griji.NU! nu poti opri toate ceasurile -n loc si asta iti sfasie inima.

3 comentarii:

  1. innoata nu se scrie cu 2 n!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. 'ai ma, nu zau!
    si daca nu se scrie, ce? tu nu faci nicio greseala de gramatica sau de scriere, te pomenesti, ba nici de tipar. Nu ti-a alunecat niciodata mana pe o tasta gresita, asa-i?
    Uitati-va oameni buni la CE scrie, apoi la cum scrie.
    Mie mi se pare ca are talent in ceea ce face si ar trebui sa continue, cuvintele ei trimit direct la adevar si la latura cu adevarat vie a oamenilor, la suflet, fara de care sunteti cutotii niste cutii goale, carcase.

    ~ Diana

    RăspundețiȘtergere
  3. Ceva scris in elementul meu ;) E o schimbare continua la care trebuie sa ne adaptam. Dar daca nu vrem asta?

    http://www.youtube.com/watch?v=Yvlnkj-rxDI

    RăspundețiȘtergere